Nyári álom szettek

július 13, 2015

Perfect
Ez a kedvencem és nagy valószínűséggel azért, mert az alábbiak ötvözésének is tekinthető. Megtalálhatóak benne a pasztell színek, a 90-es évek hangulata és némi művészet is, tehát minden, amit szeretek. Tökéletes lenne egy meleg napra, főleg a tengerpartra, mert így városba túl kevés lenne, bár egy vékony toppal utcai viseletnek is megfelelne. A kedvenc darabom egyértelműen a táska, ami (ha minden igaz) bánatomra valójában nem is létezik, képszerkesztővel készült, szóval hiába fáj érte a szívem. De talán ha egyszer jobban elmerülök a DIY projectekbe, nekifutok.


Wanna be Lolita 
Imádom ennek az összeállításnak a színeit, különösen a rövidnadrágét, több hasonló színű ruhadarabot kellene beszereznem. Nagyon praktikus lenne kánikula idejére, jóllehet a nagy melegben gyakran elbújok a házba a ventilátor vagy a légkondi társaságában, mert nem bírom jól a túlzott hőséget. Viszont ha egyszer mégis kibújnék a hűvösből, nagy valószínűséggel hasonló szettet választanék. Leginkább a kertvégi udvarban tudom elképzelni, amint lustán elfekszem az árnyékban egy jó könyvvel, limonádét szürcsölgetve, miközben a háttérben a kedvenc zenéim szólnak. 


Art student
Egyedi, színes és nagyon játékos - valahogy így képzelem el egy művésztanonc nyári összeállítását. A lényeg, hogy egy kicsit eltérjen a szokásostól, épp ezért választottam élénk színeket, a creepers cipőhöz színes zoknit és egy rajzfilmfigurás fülbevalót. Aztán már csak a hóna alá kell csapni pár jó könyvet és kész is van, irány a legközelebbi kávézó vagy kiállítás. Igaz, hogy ez tér el legjobban a többi szettől, ugyanakkor őt is ugyanolyan örömmel viselném, ha kicsi változatosságot akarnék az öltözködésembe vinni. És hát igen, nem tudtam ellenállni a kísértésnek, hogy ebbe is belecsempésszek némi nosztalgiát, ezúttal kifejezetten a gyerekkora fókuszálva. 


90's kid
Egyszerű, letisztult összeállítás, ami a 90-es évekből inspirálódott. Kifejezetten tetszik benne, hogy nagyon lezser és ugyanúgy tudnám otthon és városban is hordani, egyik esetben se érezném magam túl- vagy alulöltözve. A farmer overált pedig egyébként is könnyű kombinálni, nem kell hozzá más, csak egy csinos felső vagy bralet, ráadásul kényelmes is. Ami a jelly szandált illeti szerintem nagyon aranyos és rengeteg lehetőség van benne, de tudom, hogy sokan ellenszenvvel viseltetnek iránta, főleg az anyaga miatt és meg is értem, ha nem mindenkinek jön be.



Modern mermaid
Bár idén nem jutok el a tengerre, ha lehetőségem lenne rá, biztos, hasonló összeállítást választanék egy tengerparti sétához. Az inspirációt az az időszak adta, amikor újra felfedeztem A kis hableányt és mániámmá váltak a sellők, illetve amikor pár évvel később volt szerencsém megismerni a seapunk nevű zene/divat irányzatot. A pasztell színek határozzák meg, főleg a kék, zöld, rózsaszín és lila árnyalatai, amit meg lehet bolondítani néhány tengerparti kiegészítővel, mint a tengeri csikós fülbevalóval vagy egy kagyló formájú táskával

Nektek melyik a kedvencetek? :)

You Might Also Like

0 megjegyzés