AliExpress + eBay kívánságlista

február 08, 2017

Továbbra sem sikerült kitörnöm a semleges és pasztell színek világából, de már egyre kevésbé bánom. Elvégre ha egyszer ez tetszik, akkor minek erőltetnék magamra kirívó színeket? Mindenesetre úgy érzem, ezúttal sikerült olyan listával előállnom, amin túlsúlyban vannak azok a tárgyak, amiket nagy a valószínűsége meg is fogok venni. És igen, lassan adós vagyok egy haul bejegyzéssel is, szóval hamarosan az is jön. Addig is íme az új kívánságlista.




Csipkés felső ($ 12.98 ~ 3 600 Ft)
Kicsit félek a csipke minőségétől, szóval nem tudom még, hogy elég bátor leszek-e, hogy beruházzak erre a szépségre.

Fekete bársony felső ($ 19.98 ~ 5 600 Ft)
Tudom, túl sok fekete ruhám van, de nem tehetek róla, hogy mindig találok szebbnél szebb darabokat.


Kapucnis pulcsi ($ 25.59 ~ 7 200 Ft)
Szeretem a sportos, ugyanakkor csinos ruhákat, szóval leszámítva, hogy nincs zsebe ennek a pulcsinak, szuper lenne a tavaszi kutyasétálásokhoz.

Hátizsák ($ 14.92 ~ 4 200 Ft)
Nagyjából két éve szeretnék egy fehér hátizsákot és egyszer álmomban találtam is egyet a turiban, de amíg az nem teljesül, addig  ez is egy opció.


Szívecskés zokni ($ 1.99 ~ 560 Ft)
Rég szerepeltek zoknik a kívánságlistákban, szóval íme, itt van rögtön kettő is. Ez elég könnyen hordható darabnak tűnik, úgyhogy elég esélyes induló.

Plüss zokni ($ 2.99 ~ 850 Ft)
Lehetséges, hogy két nyertes zokni is legyen ez alkalommal? Nagyon aranyos és nagyon puha. Igazi teázós-olvasós-kuckozós darabnak tűnik.


Ékszertartó ($ 4.08 ~ 1 100 Ft)
Egy klassz kis DIY-t tervezek már lassan 3 éve, de itt az ideje megtenni az első lépést és venni egy levágott, hófehér kezet.

Szívecskés szilikon forma ($ 1.79 ~ 500 Ft)
Mindig is szerettem volna apró, jópofa formájú jégkockákat, mert hiszen így finomabbak lesznek a nyári limonádék.


Fülbevaló ($ 1.34 ~ 380 Ft)
Amióta fejhallgatót használok drasztikusan csökkent azon alkalmak száma, mikor fülbevalót hordok. Talán egy visszafogott darab viszont mégsem zavarna be.

Minimalista tetoválás ($ 0.29 ~ 80 Ft)
Bár egy ideje kacérkodom a tetoválás gondolatával, nem érzem, hogy készen állok rá, úgyhogy addig lemosható tetoválásokkal szeretnék kísérletezgetni.


Bulbasaur cserép ($ 11.99 ~ 3 400 Ft)
Pár hónapja figyeltem fel a világ legkirályabb cserepére és megnyugtató a tudat, hogy bármikor enyém lehet egy Alin keresztül is.

Csészikés csésze ($ 20.67 ~ 5 800 Ft)
Bár nagyon tetszik, valószínűleg nem fogom megrendelni. Félnék használni, nehogy bármi baja legyen, márpedig egy igazi bögre, csésze nem csak dekornak van. 

You Might Also Like

0 megjegyzés